Imiteret maleri – En oversigt

Faux maling kan ændre dit hus dramatisk; det kan forbedre dit hjem ved at give et strejf af skønhed og værdi til huset. Du kan skabe forskellige illusioner og stemninger ved hjælp af forskellige falske teknikker og finish. Når du ansætter en ekspert i kunstmaleri, er det vigtigt, at du har en vis viden om forskellen mellem teknikker og finish. Det er også vigtigt, hvis du udfører arbejdet helt alene. Forståelsen vil hjælpe dig med at beslutte, hvad der er bedst for dit hjem.

Glasur og gips er de to teknikker til kunstmaling. Gipsteknik involverer tonet gips, og det påføres ved hjælp af en murske eller spatel. Du kan få flad eller struktureret stil fra gipsteknikken. Glasurteknik er ret kompliceret; der anvendes en gennemsigtig blanding af maling og glasur. Blandingen påføres ved hjælp af klud, rulle, svamp, børste osv. Glasur kan tilbyde glat at røre ved.

Add a Comment