Forskellige typer lysestager

Smukke lysestager kan være en vigtig del af indretningen. Ikke alene får de dit hjem til at føle sig hyggeligere, men de kan også være attraktive.

Der er mange forskellige typer lysestager på markedet i dag.

Et stearinlys er et mindre lys, der har en holder, der ligner en kop. De er normalt mindre og kan laves af glas. Når du finder et søjlerlys, varierer sandsynligvis de typer holdere, du finder, fra støbejern til lige glas.

Te-lysholder er omkostningseffektive, men kan tilføje en følelse af appel og skabe et romantisk miljø. De bruges normalt i restauranter.

Koniske holdere er skabt til at holde koniske lys. Koniske stearinlys er et tyndt vokslys, der er tyndere mod toppen af ​​lyset og tykkere nær bunden. Disse kræver generelt den rette lysestage, der er specifik for en bestemt lysstørrelse.

Orkanholdere er generelt lavet af store briller. Den høje form vil generelt dække hele lyset. Det er designet til at beskytte lysets nærliggende genstande mod varmen og den flamme, der afgives. Generelt set i gamle lamper.

Add a Comment